Ce nu ați înțeles?

Câteva răspunsuri la întrebări pe care le puteți pune

Aici e Catch 22.
Înseamnă că poți trimite oricâte cereri de design vrei. Noi procesăm doar câte una, pe rând. Termenul de rezolvare va fi stabilit pentru fiecare lucrare în parte și în principiu vor fi soluționate între 24 și 48 de ore sau mai puțin.

Desigur, termenul poate varia, la fel cum pot varia și lucrările: de la un cover pentru facebook la o broșură de 12 pagini fără content sau la designul unui web-shop de cosmetice. Dar totul fiind transparent, veți știi exact de ce ne ocupăm, când și în ce stadiu se află.

Bună întrebare.

Un calcul rapid pentru costurile cu un angajat junior, fără a crea un departament, duce la cel puțin € 28,000/an, în România.

În afară de costurile ridicate cu un angajat, o să fie timpi morți, în care nu o să fie de lucru și sigur o să se joace ceva joc cu cerințe mari pe computerele lor alea scumpe și sigur nu o să stea să facă tutorialele alea pe care le-ai cumparat pe Udemy 😉

Cu abonamentul lunar poți pune pe pauză când nu e de lucru și poți relua oricând. Plus că ai 7 zile să te răzgândești, apoi primești 90% înapoi. Cam atât ne ia să construim un site simplu de prezentare WordPress la cheie.

Pentru firmele mici care nu își permit un departament de creație full time, până la firmele medii și mari care vor să reducă costurile unui astfel de departament.

În serviciile noastre intră și crearea de content-plan-uri sau strategii de promovare.

20 de zile pe lună și la un timp mediu de răspuns de 48h rezultă € 120 / lucrare. Orice lucrare. Cu revizii nelimitate (explicăm puțin mai jos).

Trimiteți o listă cu 10 de request-uri la o agenție din … Petroșani, să zicem. 1 identitate, 3 broșuri, 5 campanii lunare de social media și o ședință foto la un eveniment. Haideți, așteptăm aici până primiți oferta.

Da.
Din experiența anilor petrecuți în domeniu în care am folosit toate metodele de compensare, de la plata pe oră la plata pe proiect, chiar și troc, am realizat că această metodă poate fi benefică pentru toate părțile implicate.

Probabil.

Până în prezent am lucrat cu foarte mulți clienți, de la pfa-uri la multi-naționale iar rezultatele au fost pe măsură.

O listă mai comprehensivă cu posibili clienți ar fi:

  • ONG-uri în timpul derulării unor proiecte
  • autorități locale care ar avea nevoie de un departament de creație în timpul unor evenimente
  • hoteluri, firme de PR, organizatori de evenimente, supermarketuri, producători
  • agenții de publicitate, programatori/developeri freelanceri, firme medii și mari de arhitectură
Odată ce prima cerere întră în procesare, ea va putea fi retușată până la varianta finală. Dacă se modifică în proporție de peste 70%, se va face o altă cerere. Proporția o vom stabili de comun acord – bănuim că nu mai suntem în spatele sălii de sport, unde fumam pe ascuns în liceu.

Păi ar fi cam așa:

Design de site-uri, de aplicații mobile, logo-uri, branding și identități, articole de papetărie personalizate, prezentări și pitch deck-uri, design de emailuri și newsletter-e, infografice, broșuri, semnalizare externă și internă, manuale de identitate, grafice pentru social media, panouri outdoor, bannere de evenimente, resume-uri personalizate, cărți de vizită, ambalaje, grafică pentru bloguri, reclame online și offline, design standuri evenimente…

Animații diverse, prelucrare video, scene 3D? Da.

Sesiuni foto și video cu echipament propriu și post-procesare? Da.

Site-uri web, bloguri și shop-uri WordPress cu găzduire, administrare și mentenanță? Da.

Uau.

Asigurăm și montajul bannere-lor outdoor. La cerere, desigur.

Ați rămâne surprinși, dar în mare parte ilogicDesign e o agenție mică, iar majoritatea cererilor vor fi preluate de Mihai, „șefu’ la dizain”, ajutat de câțiva prieteni.

Pentru cererile care îi depășesc atribuțiile avem alături un grup mult mai mare de designeri, videografi, fotografi și alți artiști plastici sau ne-plastici, aleși pe sprânceană și struniți în stilul iD.

Da, doar dai add to cart și în următoarele 5 minute după ce primești toate informațiile, poți începe să trimiți cereri.

Ca și jucătorii adevărați, folosim Trello. Puteți trimite acolo requesturi, prin documente Google sau chiar și un fișier audio în care explicați ca unui copil de 14 ani de ce aveți nevoie.